Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зіткнення авто на Львівщині – двоє загиблих, серед яких дворічна дитина (Доповнено)

Учора, 13 вересня о 20.40 біля с. Вістовичі Самбірського району сталося зіткнення двох легкових автомобілів "Фольксваген – гольф" та "Хонда", – повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА.

 

Внаслідок ДТП один пасажир автомобіля "Фольксваген – гольф" та один пасажир "Хонда" загинули на місці події.  Отримали травми різного ступеня важкості водії обох автомобілів та два пасажира "Хонда" і госпіталізовані в Рудківську міську лікарню. Ведеться слідство.

 

 За інформацією прес-служби Департаменту ДАІ МВС України, учора, о 20-й годині 40 хвилин на Львівщині на 49 км автодороги Львів-Самбір-Ужгород водій автомобіля “VOLKSWAGEN GOLF”, рухаючись в напрямку м. Самбір, не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем “HONDA CR-V”, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП в автомобілі “VOLKSWAGEN” загинув пасажир, 1978 р. н., та травмовано водія. У автомобілі “HONDA” загинув двохрічний хлопчик (син водія), а водій, пасажирка та ще один син водія, 2000 р. н., отримали тілесні ушкодження, з якими доставлені до Рудьківської райлікарні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ